واخوهی بعد از گذشت زمان امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۸ #01440107

سلام بنده به دو سال حبس تعلیقی و ۷ ماه تعذیری محکوم شدم به جرم تهدید که من تهدید نکردم اون خانم با من دعوا کرد و منو تهدید منم فقط یه پیام دادم که میام دم درتون ابروتو میبرم البته در جواب حرف اون بود و اینکه من خونشو بلد نبودم و نمیتونستم برم پیدا کنم فقط الکی گفتم بعد از یک سال این خانم با من درگیر شد به عمد خودشو زد زمین بعد رفت شکایت کرد و قضیه پیامهای یک سال پیشم قاطی پرونده کرد که هیچ ربطی به این دعوامون نداشت یعنی میشه اینطوری تنها مدرکشم اسکرین شات از پیامها بود الان به مرحله تجدید نظر بودم که چند روز پیش فهمیدم حکم دادن به من احضاریه نیومده بود و ۲ ماه از صدور حکم گذشته الان من چه جوری واخواهی بزنم میتونم راهی هست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر رای غیای بوده باشد و به شما ابلاغ نشده باشد ظرف ۴۲ روز از تاریخ ابلاغ اول حق واخواهی و متعاقبا حق تجدیدنظرخواهی دارید

بستگی داره که حکم به شما ابلاغ شده است یا خیر . اگر حکم غیابی باشد از زمان ابلاغ ۲۰ روز فرصت واخواهی دارید و پس از گذشت آن ۲۰ روز وقت تجدید نظر خواهی دارید.
اگر در سامانه ثنا ثبت نام کردید و در سامانه قرار گرفته باشد به معنی ابلاغ است
اگر آدرسی در اختیار مقام قضایی قرار داده باشید و به آن آدرس حتی اگر حضور نداشته باشید و الصاق شود به معنی ابلاغ است .
پس شما باید اول پرونده رو ببنید تا مشخص شود آیا به شما ابلاغ شده است یا خیر و اگر شده است چه زمانی بوده است