وکالتنامه ی سال ۹۳، آیا قابل تسری در فروش آپارتمانی هست که چهار سال بعد یعنی در سال ۹۷ توسط موکل خریداری شده؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۳۱ #01324544

با سلام؛
در سال ۱۳۹۳، آقای س به آقای ح وکالتنامه کلی تام الاختیار بلاعزل و بدون مدتی در خصوص فروش کلیه اموال غیر منقول خودش میدهد. پس آقای س(موکل) و آقای ح(وکیل) و این وکالتنامه در سال ۹۳ تنظیم گردید.
در سال ۹۷، آقای س(موکل) اقدام به خرید یک باب آپارتمان کرده و سند قطعی این آپارتمان را بنام خودش ثبت کرده است.
حال در سال ۹۸، آقای ح(وکیل) به استناد همان وکالت تام الاختیاری(بلاعزل بدون مدت) که در سال ۹۳ از آقای س(=یعنی موکل خودش) گرفته، واحد آپارتمان فوق الذکر ( که در سال ۹۷ توسط موکل خریداری شده بود) را به شخصی می‌فروشد.
سوال اینجاست:
وکالتنامه ای که در سال ۹۳ تنظیم شده است، آیا قابل تسری در فروش آپارتمانی هست که چهار سال بعد یعنی در سال ۹۷ توسط موکل خریداری شده؟ آیا این فروشی که در سال ۹۸ توسط وکیل و به استناد همان وکالتنامه تنظیمی در سال ۹۳ صورت گرفته، نافذ و قانونی می‌باشد یا خیر؟؟؟
نکته: فرض را بر این بگیرید که شرایط ابطال و یا فسخ وکالتنامه برقرار نبوده و اعتبار وکالتنامه هنوز برقرار می‌باشد و موکل و وکیل، هیچ کدام ممنوع المعامله هم نمی‌باشند.
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اقدامات وکیل قانونی است

سلام اقدام وکیل با مشکل قانونی مواجه نمی باشد

هیچگونه اقدام غیرقانونی توسط وکیل صورت نگرفته است.

اقدامات وکیل در حدود اختیارات قانونی اعطا شده می باشد لذا اقدام وی منع قانونی ندارد

اقدامات وکیل در چارچوب سئوال مطروحه نافذ و قانونی است .

به نام خدا
با سلام
در فرض سوال، اقدام وکیل با مشکل قانونی مواجه نمی باشد چون موکل از اذن خود رجوع ننموده است

اگر در مفاد و مندرجات موارد وکالت ذکر مشخصات اموال غیر منقول در تملک موکل شده است فروش اموال خارج از آن لیست تخلف و کلاهبرداری است . و همچنین در مندرجات وکالتنامه عبارتی که حکایت از تفویض اختیار در خصوص اموالی که در آینده به تملک موکل در خواهد آمد باشد .عمل وکیل تخلف نبوده است .