با توجه به اینکه بنده از نظر مالی توان پرداخت را ندارم اعسار بزنم بهتر نیست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۷۵ #01269440

سلام وقت بخیر بنده چک به مبلغ ۱۴میلیون تومان دست کسی دارم سال ۹۶ برگشت خورده و امسال اقدام کردند با هزینه تاخیر تادیه گفتن ۴۰میلیون باید بدیم و توافقی که صحبت کردیم میگویند ۲۲ تومن بدید به نظر شما با توجه به اینک بنده از نظر مالی توان پرداخت را ندارم اعسار بزنم بهتر نیس؟

مشاوره حقوقی چک
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام .در صورتی که توان پرداخت یکجای محکوم به را ندارید دادخواست تقسیط بدهید اما توجه داشته باشید که احتمال اینکه یک سوم مبلغ را ب عنوان پیش پرداخت نمایید هست بنابراین چنانچه بتوانید مبلغ توافقی را پرداخت نمایید بهتره است

هر کدام یک مزیت دارد اگر شما با طلبکار توافق کنید بدهی شما نصف می شود اما احتمالا همه را نقدا می خواهد.
اگر درخواست اعسار بزنید و مالی از شما پیدا نشود که جز مستثنیات دین باشد بنا به نظر قاضی کل محکوم به تقسیط می شود و تدریجا از شما اخذ می شود

دادخواست اعسار تقدیم نمایید در صورتیکه پذیرفته شود قسط بندی خواهد شد

بله با توجه به عدمتوانایی در پرداخت دادخواست اعسار بدهید تا در صورت پذیرش به صورت اقساط پرداخت کنید

با سلام
بار اثبات معسر بودن با شماست ، چنانچه بتوانید این امر را اثبات نمایید ، پرداخت به صورت اقساط صورت خواهد گرفت .

درود
در صورت پذیرش اعسار شما مبلغ چک و تاخیر تادیه تقسیط می شود.

باسلام
با توجه به اینکه در صورت اعسار نیز باید کل مبلغ را پرداخت نمائید اما بصورت اقساط ، اگر امکانش هست مبلغ توافق شده را بپردازید با توجه به اینکه در صورت پذیرش اعسار مبلغی هم بعنوان پیش قسط باید پرداخت نمائید.