بنده با این صدای ضبط شده چگونه از دامادم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۱۹ #01253715

سلام.
من و خواهرم زمین فروختیم و من ازش وکالت تام و بلاعزل داشتم مقداری از پول دادم. حالا شوهرش دخالت میکنه و نمیزاره خواهرم بیاد و تسویه کنیم. با گوشی من رعیس شورای حل اختلاف با خواهرم تماس گرفت و خواهرم در این فایل صوتی ضبط شده اقرار میکنه که شوهرم مجبورم میکنه شکایت کنم و با برادرم صلح نکنم.

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این صدای ضبط شده ادله کافی برای طرح دعوا نیست ضمنا شوهر خواهر شما هنوز مرتکب جرمی نشده تا ایشان شکایت کنید

با سلام
صرفا صدای ضبط شده در دادگاه سند نخواهد بود مگر اینکه در کنار صدا شاهد یا ادله ای دیگر باشد .

صدا به عنوان دلیل نیست بلکه به عنوان اماره برای قاضی است با شهادت شهود می توانید اقدام کنید

باسلام

صدابرای قاضی مسموع نیست،مگرقرینه ای باشدکه آن صداراتقویت کند،درغیراینصورت قراررردعواصادرمی شود.

سلام
ضبط صدای دیگران دلیل محسوب نمی شود در ضمن ممکن طرف مقابل به جرم نقض حریم خصوصی شاکی هم شود.
شما یک اظهارنامه برای خواهرتان بفرستید. و بنویسید تا تاریخ... تسویه کنید یا هر چه می خواهید اقدام کنید را یاد آور شوید.
وگرنه در مراجع قضایی پیگیری خواهم کرد.

سلام
وقت بخیر
جرمی اتفاق نیفتاده که نیاز به طرح شکایت باشد. معامله شما به دلیل داشتن وکالت از خواهرتان نافذ است و برای پرداخت وجه به خواهرتان می توانید از طریق مراجع قانونی و در مراحل بعدی از طریق واریز به صندوق دادگستری اقدام نمایید.

سلام در قانون ما صدای ضبط شده دلیل محسوب نمیشود