اگه برم بگم پول اشتباهی براش فرستادم زودتر به پولم میرسم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۵ #01247493

سلام و عرض ادب خدمت شما
ببخشید من از سایت دیوار یه جنسی خریدم و طرف قرار بود جنس رو برام ارسال کنه چون شب قبلش بیانه ریختم براش حدود ۱۰۰ هزارتومن بعد فرداش قرار شد ببره پست کنه برگه تیپاکس رو برام شات بگیره بعد مابقی پولش رو براش واریز کنم اونم فرداش رفت یه برگه تیپاکس جعلی درست کرد و برام فرستاد خلاصه گول خوردم و بقیه پول رو براش ریختم حدود ۱۸۰۰ هزارتومن بعد گوشیشو خاموش کرد
حالا من میخوام بدونم اگه برم بگم پول اشتباهی براش فرستادم زودتر به پولم میرسم یا کلا برم ازش شکایت کنم و مراحل دادگاهی رو پیگیری کنم درضمن طرف منو اصلا نمیشناسه منم نمیشناسمش
چون خودمم کارگر شهرداریم واین پول روهم قرض کردم و واقعا اگه نتونم پولمو بگیرم تو مضیقه قرار میگیرم
لطفا اگه امکانش هست کمکم کنید ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید در دادسرا جرائم رایانه ای تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی شکایت کنید