آیا بدوا می تواند بدون ارسال اظهارنانه و درخواست تقسیم حساب را از دادگاه درخواست کند و هزینه دادرسی را نیز از دو نفر دیگر مطالبه کند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۶۶ #01148632

حساب مشترکی بین سه نفر وجود دارد که سهم هرکدام مساوی است و تمام اقدامات باید با حضور هر سه نفر انجام بشود(سه امضا)...اکنون این افراد با یکدیگر به اختلاف خورده اند و یک نفر از آن ها خواهان تقسیم حساب است:
آیا پیامک دادن مبنی بر درخواست تقسیم می تواند در دادگاه به عنوان دلیل ارائه گردد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر کدام از شرکا می توانند درخواست تقسیم مبلغ حساب مشترک را تقدیم دادگاه کنند

درود بر شما، توصیه می‌شود ابتدا با ارسال اظهارنامه مبنی بر تقسیم، به سایر شرکا این اقدام را به عمل آورید تا در محاکم قابلیت استناد داشته باشد.

با سلام
پیشنهاد می گردد از طریق اظهارنامه به سایر شرکا تقاضای تقسیم مطرح گردد که قابلیت استناد در محاکم را داشته باشد .

نخیر
با ارسال اظهارنامه درخواست تقسیم حساب کنید

باسلام بنظربنده انتدا اظهارنامه به شرکا دیگر ارسال کنید جلسه تشکیل بدهید بذای حل مشکلات پیش آمده وسپس طرح دعوی درشورا حل اختلاف مطرح نماید.

سلام بنا به درخواست هریک از شرکا میتوان تقاضای تقسیم نمود

درود
هر یک از طرفین می تواند تقسیم را بخواهد.