آیا میتوانم براساس قانون مجازات ۶۲۱ علیه ایشان اعلام جرم کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۷ #01109356

همسرم کودک ۳ ساله ام را به مدت ۲ ماه از خانه خارج کرده و در خانه پدری نگه داشته و مانع ملاقات و حتی هرگونه تماس من شده و اقدام به درخواست طلاق نموده و با اینکه چندین ماه عدم تمکین انجام داده و در حالیکه رای صادر نشده به پشتوانه اینکه طفل تا ۷ سالگی حضانتش با مادر است با تعیین شروطی خارج از توان من به واقع کودکم را دزدیده و به طفلی که بهانه پدر می آورد به اتفاق خانواده اش گفته اند من در شهری دور مشغول به کارم. آیا میتوانم براساس قانون مجازات ۶۲۱ علیه ایشان اعلام جرم کنم.ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید از طریق دادگاه خانواده اقدام به اخذ رای در خصوص ملاقات فرزند نمایید.
در خصوص پدر و مادر ، وصف سرقت فرزند جاری نمیشود

با سلام
ماده ۵۴ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱ را دست آویز خود قرار دهید:
هرگاه مسوول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی ‌ حق شود، برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه هشت و درصورت تکرار به حداکثر مجازات مذکور محکوم می‌شود.

ماده ۵۴ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱

هرگاه مسوول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی ‌ حق شود، برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه هشت و درصورت تکرار به حداکثر مجازات مذکور محکوم می‌شود.

خیر نمینوانید آدم ربایی شکایت کنید ولی بهتره طبق قانون حمایت خانواده وخانواده و
ماده۵۴ - هرگاه مسؤول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی حق شود، برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه هشت و در صورت تکرار به حداکثر مجازات مذکور محکوم می شود.
شکایت کیفری مطرح کنین با عنوان ممانعت تز ملاقات طفل

با سلام
نه متاسفانه این ماده شامل شما نمیشود اما شما میتوانید از طریق دادگاه اقدام قانونی مبنی بر ملاقات با فرزند را بخواهید تا دادگاه بر حسب اوضاع وقت ملاقات با فرزند برای شما تعیین کند .

با سلام
میتوان برای ملاقات فرزند مشترک دادخواست حقوقی تقدیم نمود