استرداد لوازم به چه شکل قانونا تقاضا شود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۴۱ #01056813

با سلام مادره من برای من ۳ تا تیکه جهیزیه داد مثله یخچال تی وی و لباس شویی فاکتور همان سالم که از آن فروشگاه خریدیم داریم ولی سیاحه جهیزیه دسته خانواده دختر هستش میتونیم شکایت کنیم و بگیریم ازشون؟؟ ممنون از شما

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر این سه تیکه در سیاهه جهیزیه زوجه (که به امضای شما رسیده ) عنوان نشده باشند
شما با ارائه فاکتور آنها به دادگاه می توانید دادخواست استرداد این اموال را مطرح کنید

سلام با ارائه ی فاکتوراان میتوانید استرداد کنید

در صورتی که در لیست جهزیه نباشد می توانید دادخواس استرداد وسایل را بخواهید

باسلام
بادادخواست استرداداموال،درصورت داشتن سیاهه یافاکتورویاشهودقابل استرداداست.

میتوانید دادخواست استرداد اموال منقول دهید اگر فاکتور دارید

سلام.اگرمدارک مثبته مانند فاکتور یا شاهد داشته باشید امکان برداشت آنها را دارید و باید دادخواست استرداد اموال رابدهید

با سلام
معمولا در برخی نقاط کشور این لوازم بعنوان شیر بها از سوی زوج یا خانواده اش به زوجه داده میشود اگر این لوازم در سیاهه جهیزیه قید شده باشد متعلق به زوجه و در غیر آن متعلق به زوج ( با ارایه فاکتور ) خواهد بود