با بردن آبروی شخصی افراد با گرفتن عکس؛ چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۲۳ #00973064

سلام.من قبلا با یکی از دوستام باهم پای بساط مینشستیم.بعد رابطون شکر اب شد و قبلا ازم عکس گرفته و چون کارمندم به اداره داده چکار میتونم بکنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام عمل ذکر شده وصف کیفری ندارد چون منطبق با واقعیت بوده است

شما می توانید شکایت نمایید

سلام، تنها در صورت انتشار تصاویر شما توسط ایشان امکان شکایت هتک حرمت فراهم خواهد بود.

درود اگر به صورت عمومی منتشر کرده باشد جرم است و قابل شکایت

با درود اگر صرفا به اداره مربوطه گزارش دهد عمل ایشان جرم نیست.

اگر دوست مهربان شما به اداره گزارش فرمودند نمی توانید علیه وی شکایت کنید
ولی اگر غیراز اداره شما در جاهای دیگرهم پخش کرده می توانید علیه دوستت اعلام شکایت کنید

درود بر شما، با توجه به تفاسیر شما، بعید است اقدام ایشان واجد وصف کیفری باشد.