حکم جلب بعد از صدور فرصت برای اجرای احکام چقدر طول میکشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۳ #00883464

سلام من بی گناه حکم خوردم در دادگاه کیفری امروز برام اومده که تا ۵ روز فرصت دارید بیاید برای اجرای حکم. وکیل پرونده رو برده دیوان برای بررسی به همین دلیل بمن گفتن نرو برای اجرای احکام تا خبر از دیوان برسه من فقط ترس ازین دارم که حکم جلب بگیرن اگه نرم و اینکه ضامن هم دلرم در دادگاه ممنون میشم راهنماییم کنین.

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
سوال مبهم است
آیا بر بیگناهی شما حکم صادر شده و باز شما را برای اجرای حکم احضار نموده اند ؟
یا شما محکوم شده اید و منتظر حکم دیوان هستید ؟
لطفا شفاف سازی بفرمایید

درود
در صورتی که پرونده ی جنابعالی در مرحله ی اجرای حکم باشد و اخطار جهت حضورتان صادر شده باشد،مراجعه به دیوان مانعی برای توقف عملیات اجرایی نخواهد بود؛در صورت عدم مراجعه ی شما اول برای ضامن اخطار جهت حاضر نمودن شما صادر خواهد شد و در صورت عدم حضور وجه الکفاله و یا وثیقه ضبط خواهد شد.
بهترین کار گرفتن رضایت شاکی (محضری) می باشد