چگونه می توانم این داستان را قانونی پیگیری نمایم تا هیئت مدیره مجاب شود پول از مردم جمع کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۰ #00856444

باسلام
احتراما بنده در یک مجتمع ۲۰۰ واحدی زندگی میکنم. آسانسورهای مجموعه به علت استهلاک چندین ساله فاقد استانداردهای لازم و بعضا ایمنی های اولیه می باشد. بنده حتی از سندیکای آسانسورها هم دعوت نمودم آمدند و گزارش دادند که آسانسورها با این وضعیت بهتر است خاموش شود. حال هیئت مدیره زیر بار جمع آوری پول بابت درست کردن حداقل ایمنی آسانسورها نمیرود و می گوید مردم پول ندارند. البته بسیاری نیز وجود دارند که حاضر به دادن پول برای ایمن سازی و حتی بازسازی آسانسورها هستند. حال بنده چگونه می توانم این داستان را قانونی پیگیری نمایم تا هیئت مدیره مجاب شود پول از مردم جمع کند و اگر کسی از دادن پول تمرد کرد آیا می توان قانونی این قضیه را نیز مانند ماده ۱۰ مکرر درخصوص شارژ پیگیری نمود؟
ممنون

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
الزام مدیر ساختمان و هیئت مدیره را درخواست نمایید.

درود
از طریق مرجع قضایی می توانید الزام مدیر ساختمان م هیئت مدیره را بخواهید.

با توجه به قانون مدنی و قانون تملک آپارتمانها میتوانید با دادن دادخواست الزام را بخواهید