آیا احتمال اینکه تجدید نظر حکم برائت داده شود،وجود دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۱۶۷ #00810703

با سلام

اینجانب با گزارش یک پسر نوجوان به جرم کشیدن کیف یک خانم و دستگیری توسط پلیس با ضرب و شتم و تحت تاثیر شکنجه و آزار روحی پلیس اقرار به دادن شماره به خانم کردم و در دادسرا هم اقرار کرده و با قرار مجرمیت ۱۰ روز زندانی شدم (بدون داشتن شاکی خصوصی) و با کیفر خواست صادره به قید وثیقه آزاد شدم، در دادگاه بدوی هم با وجود انکار قاضی پرونده حکم ۶ ماه زندان و ۵۰ ضربه شلاق تعزیری به جرم مزاحمت برای بانوان( دادن شماره به یک نفر خانم) برای من صادر و شش ماه زندان را به ۱۵۰۰۰۰۰ تومان جزای نقدی تبدیل کردند و بنده در مهلت قانونی به رای صادره اعتراض و تقاضای حکم برائت طبق اصل ۳۷ قانون اساسی( نبود دلایل قضایی برای اثبات جرم) کردم.

احتمال اینکه تجدید نظر حکم برائت بدن هست یا خیر؟

تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر فقط ممکن است بتوانید درخواست تفیف مجازات نمایید یا تسلیم به حکم شوید .

احتمال اینکه تجدید نظر حکم برائت بدن هست یا خیر؟

اگر ادعا کنید اقرار به دلیل تحت تاثیر شکنجه بودن داده شده است
در صورتی که دلایل دیگری نباشد حکم برائت ممکن است صادر شود

با سلام
اگر اقرار تحت شکنجه بوده باشد درصورت انکارمتهم. قاضی سراغ ادله های دیگر میرود اگر غیر از اقرار دلیل دیگری در پرونده نباشد احتمال تبرئه شدن وجود داره

باتوجه به توضیحات شما . اختمال تبرئه شدن شما

با اوصافی که ذکر کردین احتمال بالا نیست.

بسمه تعالی. فرض سوال حضرتعالی در تجدید نظر تایید میشه مگر دلیل مستدلی که تا کنون ارائه ندادید و دال بر بیگناهی شما باشه بدست آورده باشید.