میخوام بدونم میشه بابت سقط و ازاله بکارت و خیانت شکایت کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۳ #00806775

من اشتباهات زیادی کزدم و الان پشیمونم و توبه کردم و پای مجازات خودمم وایمیسم فقط میخوام این آقا راحت در نرن و تاوان بدن. میخوام بدونم مجازات خودم چجوری هست و مجازات اون اقا چی چجوری باید دادخواست بدم چه چیزایی رو میتونم مطرح کنم و چگونه ثابت کنم. تو رابطه ای بودم که بشدت وابسته بودم و ایشون از وابستگی شدید سواستفاده کرد و گفت اگه با من رابطه نداشته باشی تموم میکنم با اکراه شدید گفتم حداقل یه صیغه محرمیت بخونیم ولی چون دختر بودم هرجا رفتم هرکاری کردم نشد.. اونم هی منو تحت فشار میزاشت که دیگ نمیتونم و.. بالاخره با اکراه شدید تن دادم. روزی خواهر ایشون از شهر دیگه ای اومدن شهری که ما توش درس میخونیم برای مدتی میخواستن زندگی کنن از من خواستن که برم پیش خواهرشون که تنها نباشن منم خونه خودم ول کردم و رفتم دیدم بعضی وقتها خوذشم میاد شبا میمونه بعد از مدت کوتاهی دیدم خواهره رفت کلا و من موندم تنها بعد دیدم دو روز نگذشت خودشم وسایلاش جمع کرد آورد تو خونه .. من دیگ خونه پیدا نکردم دیگ پولی نداشتم شهر کوچیک بود همه جا صداش پر شده بود که اینا با هم میخوابن یکی از اقواممونم تو دانشگاه بود منم از ترس ابروم و خانوادم نفهمن و بیشتر پخش نشه و اینکه دیدم بقیه فک میکنن نامزد کردیم و کلا راهی نداشتم اون زمان مجبور شدم بمونم همونجا باهاش. علنا دیگ با هم زندگی میکردیم و رابطه داشتیم تا من باردار شدم. به هزار در زد و منو مجبور به سقط کرد کلا تو شرایط بدی بودم که مجبور بودم بهش گوش کنم چون هیچ راهی برای عقب رفتن نداشتم. قبلش فهمیدم بهم خیانت کرده و با دو نفر دیگه هم رابطه داشته و به یکیشون گفته بوذه که با من رابطه داره و اونم ابروی منو تو شهر برده بود منم گفتم به خانوادت میگم بعدش منو کلی تهدید کرد و ترسوند منم بی پناه مجبور به سکوت و ادامه شدم. هروز دعوا داد من راهی نداشتم. خلاصه خودش قرص اورد خودش همه کاراشو کرد از یه دکتر که با همون دکتره هم رابطه داشت پرسید و سقط شذ. بعدش دیگ همه شهر فهمیده بودن منم برای ابروم و ترس از خانواده و همه اینا مجبورش کردم بیاد محضر حداقل یه صیغه موقت کوفتی داشته باشیم.. بعد صیغه باز باردار شدم دیگ مصمم بودم که شکایت کنم و مجبور شه عقد رو ثبت کنه باز تهدید باز خودزنی باز دعوا منم غریب تو یه شهر تنها..دکتر گفته بود که نباید کار سنگین کنم مرافب باشم بخاطر سقط قبلی انقد بهم فشار اورده بود انقدر استرس دعوا تنش ازم کار میکشید بطور طبیعی افتادم رو خونریزی جنین دیگ سالم نبود ولی دفع نشده بود باز برام قرص گرفت و دفع شد.. ولی همون موقع فریبم داد گفت تو سقط کن من همیشه هستم من پات میمونم ففط الان بچه نمیخوام. باز فزیب خوردم گول خوردم الان گزاشته رفته.. من تنها مدرکی که دارم یه صدای ضبط شدست و پیامک هاش. پیام های واتس اپ کلی داشتم که پاک شده نمیدونم برمیگرده یا نه.. و کلا اگ مدرک دیگ میخواد چیا هست؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما زمانی که دختر بودید رابطه داشتید و پس از سقط ، صیغه نمودید .‌ازطرفی اکراه شدید که مدعی هستید معنا ندارد چون اعلام کردید به شدت وابسته بودید ‌ لذا اقدام قانونی وشکابت ازتاحیه شما توصیه نمی گردد

با سلام متاسفانه بعد از عقد موقت و صیغه و سقط جنین راههای شکایت و دادخواست بجز موارد سقط جنین مسدود شده و شکایتی از این بابت نمیتوانید بکنید باید حقوق ناشی از زوجیت موقت را که در عقدنامه درج شده مطالبه نمایید. در مورد شکایت سقط هم بار مسئولیت بیشتر بر دوش زوجه و پزشک است.

باتوجه به اینکه صیغه خواندید نمیتوانید شکایت کنید مگر اینکه ثابت کنید ازاله بکارت برای قبل از صیغه بوده است که اثباتش بسیار سخت است.