از نظر قانونی اگر ایشان راضی به تخلیه منزل در موعد مقرر نشدند آیا امکان گرفتن حکم تخلیه وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۰۰ #00786863

با سلام. اینجانب منزل مسکونی خود را دو سال پیش به یک زوج جوان اجاره دادم و سال گذشته با افزایش مبلغ ۱۰۰ هزار تومان اجاره را تمدید نمودیم و به این خاطر که زوج جوانی بودند خیلی کمتر از مبلغ اجاره برایشان اضافه نمودم. امسال به ایشان گفتم که هر چه نرخ اجاره بها هست شما مبلغ ۳۰۰ هزار تومان کمتر بدهید و ایشان می گویند طبق قانونی که تصویب شده شما تنها ۲۰ درصد حق اضافه کردن اجاره بها را دارید. به همین خاطر من به ایشان گفته ام قصد اجاره دادن دوباره منزل به ایشان را ندارم و طبق قرارداد شهریور ماه منزل را تخلیه کنند ولی ایشان میگویند طبق قانون جدید شما نمیتونید مرا از منزلتان بلند کنید و حتما یکسال دیگر باید با من قرار داد ببندید. می خواستم مرا راهنمایی کنید که از نظر قانونی اگر ایشان راضی به تخلیه منزل در موعد مقرر نشدند آیا امکان گرفتن حکم تخلیه وجود دارد یا باید حتما یکسال دیگه با ایشان قرار داد خود را تمدید کنم؟ با تشکر

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادستان کل کشور اعلام کرده که اگر موجر بیشتر از ۲۵ درصد اضافه اجاره خواست ، مستاجر نه پرداخت نه تخلیه کند
و نیز اگر متقابلا مستاجر از پرداخت درصد تعیین شده توسط ستاد کرونا امتناع کند موجر میتواند دستور تخلیه را از دادگاه اخذ نماید

سلام
مطالق با مصوبه جدید افزایش ۲۵ درصدی و ۲ ماه مهلت جهت تخلیه ،شما میتوانید همزمان با انقضای قرارداد دادخواست تخلیه را مطرح نمایید