برای انتقال سند، ادرس ان شخص هم عوض شده، باید چکار کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۱ #00780450

برای خریداری ملکی در سال ۸۷ یک وام ۱۸ میلیونی از یک شخصی خریداری کردیم و چون وام قابل انتقال نبود سند خانه بنام ان کس که وامش را خریده بودیم خورد و از وی وکالتنامه تام الاختیار گرفتیم حال که وام را تسویه کردیم و میخواهیم سند را بنام خودمان بزنیم از ما کپی کارت ملی و شناسنامه ان شخص را میخواهند که فقط کپی شناسنامه ان شخص در دفتر اسناد رسمی که وکالت گرفتیم موجود است و چون ان زمان کارت ملی اجباری نبود کپی کارت ملیش را نداریم و ادرس ان شخص هم عوض شده حال باید چکار کنیم با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید اعلام نمایید که دفترخانه مشخصات هویتی ایشان را از بانک یا اداره ثبت احوال استعلام نماید ولیکن نبایستی نیاز به ارائه کارت ملی باشد جهت سهولت در انجام کارتان میتوانید از دفترخانه دیگری اقدام نمایید .

دوست عزیز باسلام
قطعا در بانک دهنده تسهیلات اطلاعات تلفن همراه و یا معرفین و ضامنین ایشان درج شده است می توانید با مراجعه به بانک درخواست اطلاعات را بنمایید. البته اگر دفترخانه را قائل به استعلام بنمایید گرفتن نتیجه تضمین شده تر است.
امیدوارم پاسخ بنده راهگشا باشد
ایام به کام

واقعا باید متاسف شد برای جاییکه هنوز جهت انجام کاری کپی کارت ملی میخواهد در حالیکه با توجه به کد هوشمند مشخصات هویتی تمامی مشخصات اشخاص در سیستم موجود میباشد صرفنظر از وجود اطلاعات در سیستم ارائه اصل و یا کپی مدارک سایرین به عهده شما نیست برابر وکالتنامه و اختیارات حاصل از آن میتوانید تقاضای انتقال سند بنمایند در صورتی دفاتر ثبت اسناد و املاک میتوانند از انتقال ملک امتناع بورزند که جعلی باشد ولاغیر