شوهرم رفته و اتهام سرقت مستوجب تعزیر از من کرده است؛ چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵۶۰ #00577060

سلام ببخشید
بنده همراه برادرم اقدام به بردن وسایل جهیزیه خودم کرده ام الان شوهرم رفته و اتهام سرقت مستوجب تعزیر از من کرده است؟
الان باید چکار کنم ممنون میشم از پاسخ شما

مشاوره حقوقی سرقت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
جهازیه ای که برده اید اگر متعلق به شما باشد دیگر ادعای همسرتان مبنی بر سرقت رد خواهد شد

سلام وقت بخیر
زن مالک جهزیه است و با توجه به این که وظیفه قانونی برای آوردن یا نگه داشتن جهیزیه ندارد می تواند هر موقع که بخواهد آن را مسترد نماید و نیازی به اجازه شوهر نیست فقط توجه داشته باشید اگر تمایل به این کار داشتید، فقط آنچه در لیست جهزیه(سیاهه) شماست و آن را خریداری کرده اید، بدون اجازه شوهر از خانه خارج کنید.توصیه میکنم اگر بدون مجوز دادگاه می خواهید جهیزیه را مسترد کنید بهتر است چند نفر از همسایگان را شاهد بگیرید که چه اقلامی و وسایلی را از منزل خارج می کنید.

شکایت بی معنی از شما کرده چرا که جهیزیه هم متعلق به شماست نگرانی شما بی ربط است درصورت امکان فاکتور اجناس تهیه گردد

باسلام شکایت ایشان مبنی بر بردن اموال شخصی به عنوان سرقت پذیرفته نخواهد شد.وورود شما به منزل مشترک غیرقانونی نیست که مجازات داشته باشد.

اگر لوازم خودتان بوده سرقت نیست ضمن اینکه اکثر قضات سرقت بین زوجین را قبول ندارند و رای نمیدهند.

در صورتی که مالکیت جهیزیه به موجب مدارک و مستندات از قبیل فاکتور برای شما اثبات شود و از طرفی شما از منزل خو اقدام به بردن جهیزیه نمودید لذا عمل شما وصف مجرمانه نخواهد داشت

با سلام..
با توجه به معنی و مفهوم سرقت در قانون که عبارت است از " ربودن مال غیر بصورت پنهانی" که در موضوع مطروحه هیچکدام محقق نگردیده است..
اصولا ورود به منزل مشترک و بردن جهیزیه متعلق به خود یک اقدام قانونی بشمار می آید. بطوریکه در هیچ کجای قانون، موضوع مذکور جرم تلقی نگردیده است..
موفق باشید..