شکایت از قضات در دادسرای قضات، عدم موفقیت، شکایت قضات از شاکی

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۹ #00406453

سلام، من حدود ۲۷ماه پیش به دادسرای قضات نامه‌ای فرستادم و از رفتار قضات شهرم شکایت کردم که بازپرس با وجود ارسال ابلاغیه که گفت شاهد را بیار برای شهادت حاضر نشد باهاشون رودر رو بشه و ۴ تا شاهد من پیش دفتردار اضهاراتشون رو گفتن و من و برادر شاکی زمانی که پیش دادستان بودیم طرف به کل نظام توهین کرد و دادستان اون رو به ۵ عنوان محکوم کرد که صورتجلسه هم شد اما رهاش کردن و من رو بازداشت کرد ۲۴ ساعت. آیا این‌ها تخلف محسوب میشه؟ من در جایی نوشتم قضات با توجه به علم ناشایست خود تصمیم می‌گیرند. آیا این توهین محسوب میشه؟ اگر در دادسرای قضات موفق نشم، قضات شکایت می‌کنند علیه من؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت شما دلیل برای شکایت بعدی قاضی نمی باشد و حرف شما مصداق توهین است.

با سلام
رفتار شما زمانی مصداق توهین است که خطاب به شخص معینی باشد نه کل قضات، همچنین شکایت از قاضی یا بازپرس باید علیه مقام قضایی معینی طرح شود نه تمامی قضات یک شهر.

سلام وقت شما بخیر
برای توهین باید طرف شما مشخص باشد ، یا یک شخص خاص یا یک گروه محدود مشخص نه کل قضات شهر .
شما از کل قضات شهر نمی تواند شاکی شوید و مشخص کنید کدام قاضی یا قضات .
اظهارات نزد دفتر دار معتبر نیست و باید نزد مقام قضایی باشد و ایشان نهایتا به عنوان شاهد بتوانند کمک کنند.
منظور از جمله «دادستان ایشان را محکوم کرده » یعنی چه ؟ آیا کیفر خواست صادر شده ؟ این قسمت مبهم است ‌.

بادرود
باید قصور قاضی اثبات شود