ارث پدری مادرم را چگونه مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۲ #00385711

با سلام
پدر بزرگ این جانب در سال 81 بعد مریض شدن سکته کردن طبقه ی بالای خانه خود را به گفته ی دایی این جانب به نوه اش فروخته است بدون سند و خبر داشتن مادرم فقط بایک قولنامه ان هم به مبلغ 400 تومان در سال 81
حالا بعد از 2 سال از فوت پدر بزرگم که ما خواستار ارث هستیم دایی اینجانب این گونه میفرماید
که با قیمت گذاری متوجه شدیم این خانه 120 ملیون ارزش دارد با توجه به فروش نصف خانه توسط پدر بزرگم به نوه اش میماند نصفش که مابین دایی و مادرم تقسیم شود ان هم با توجه به خلافی که خانه دارد به گفته دایی اینجانب فقط 10 ملیون به مادر م میرسد
ایا ان قولنامه اعتبار دار بعد از فوت پدر بزرگ ؟
ایا پدر بزرگم میتوانست بیشتر از یک سوم مال خودش را بفروشد ؟
ایا فقط 10 ملیون از ان مبلغ به مادر اینجانب میرسد ؟

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نوه باید دادخواست اثبات مالکیت به طرفیت همه ورثه مطرح کند و قول نامه دارای اعتبار است .
تا قبل از فوت هر کسی هر تصرفی که بخواهد می تواند در همه اموالش بنماید .
اگر ورثه فقط دایی و مادر شما هستند سهم مادر شما نصف دایی تان می شود .

با درود فراوان
قولنامه عادی بایستی تنفیذ شود والا اعتباری ندارد و تقسیم ارث نیز از طریق دادگاه بایستی انجام شود . بیش از ۱۰ میلیون میشود .