انتقال در تعاونی مسکن شهرداری همان سندیت قانونی قولنامه در بنگاه را دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۱ #00328703

سلام وقت شما بخیر میشه خواهشا منو راهنمایی کنید
آپارتمان من مال شرکت (( تعاونی مسکن شهرداری )) هستش ( قولنامه دارم از دومی ) ولی هنوز سند عیان ندارم ( الان ده سال میگذره از انتقال نفر اولی با وکالت نامه به دومی )
میخوام بدونم انتقال تو * تعاونی مسکن و شهر داری* از نظر ((( حقوقی ))) مورد قبول است یا باید قولنامه املاک هم باشه؟ از نفر ( اولی ) یک وکالت نامه هست فقط که ممکنه اگر تا قبل از قولنامه من فوت کرده باشه از بین رفته باشه وکالتش
ولی رفته اون زمان ثبت در تعاونی شده و انتقال داده به دومی همون زمان قولنامه ای در حال حاضر از اولی نیست خیلی مستاصل شدم
++ تا حرف میزنم تعاونی میگه مهم اینه اینجا اومده و پشت در پشت انتقال دادن وکالت و قولنامه اصلا مهم نیست بود و یا نبودشون ( این حرف درسته از نظر قانونی )؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که انتقال در دفاتر شرکت تعاونی به امضای فروشنده و خریدار رسیده باشد به منزله مبایعه بوده و اعتبار دارد

انتقال امتیاز در دفاتر شرکت تعاونی و امضاء ذیل دفاتر از سوی فروشنده دلیل و مدرکی بر وقوع بیع بوده و معتبر است .