در صورتی که قرار منع تعقیب صادر شده باشد شاکی می تواند در مرحله تجدیدنظر مجدد به قرار اعتراض کند چون پرونده مختومه شده است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۰۲ #00257468

سلام و خسته نباشید خدمت حقوقدانان گرام ! در خلاصه برونده ام در ثنا این بیامها درج شده اند
۵-نسبت به شکایت (شاکی) علیه (بنده) و (شخص دیگر) مبنی بر تحصیل مال از طریق نامشروع یا سوء استفاده و تقلب از امتیازات طی شماره ........ مورخ ۲۶/۱۰/۱۳۹۷ قرار منع تعقیب صادر شد.۶-در تاریخ ۲۷/۱۰/۱۳۹۷ وقت نظارت به لحاظ عدم اعاده پرونده از اظهارنظر تجدید و برای تاریخ ۱۰/۱۱/۱۳۹۷ تعیین گردید.۷-ابلاغیه شماره ........ مورخ ۲۱/۱۱/۱۳۹۷ مربوط به (شاکی) در تاریخ ۲۱/۱۱/۱۳۹۷ ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد.۸-ابلاغیه مورخ ۲۱/۱۱/۱۳۹۷ جهت ابلاغ دادنامه شماره ...... مورخ ۲۶/۱۰/۱۳۹۷ برای (شاکی) صادر شد. در دادسرا منع تعقیب دستور دادند(شماره ۵)
سوال حقیر اینه که بعدش شاکی چکار کرده ؟ تجدید نظر درخواست داده؟چون در سامانه ثنا زدند برونده مختومه شده . هیچ ابلاغیه ای هم دریافت نکرده ام بعد از ۵ ماه ممکنه قاضی تجدید نظر هم منع تعقیب دستور داده باشه یا محکوم شدم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
قرارهای صادره از دادسرا ده روز از تاریخ ابلاغ مهلت اعتراض دارند. در صورت اعتراض در مهلت مقرر پرونده مجددا توسط شعبه کیفری بررسی و در صورت نبود دلایل کافی قرار صادره تایید و در غیر اینصورت نقض میگردد.