آیا ضبط این نوع صدا جرم است ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۰ #00156777

با سلام من از افرادی شکایت کرده ام و در طول مدتی که با آنها همکاری میکردم جهت احقاق حقم صدای این افراد را ضبط کرده ام سوال بنده این است این که آیا از طریق این صدا ها میتوانم احقاق حق کنم و اماره برای ادعای خودم باشد و محکمه پسند است یا خیر ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ضبط صدا علی الاصول ادله ی قوی محسوب نمیشود و تا حدودی میتواند جهت علم قاضی مورد استفاده قرار گیرد.

بسمه تعالی: فرض مذکور به اطلاع شما برسان قابلیت اثبات ندارد و فقط در صورت تایید توسط صاحب صدا بعنوان اماره قضایی میتواند قابلیت استماع داشته باشد و در صورت عدم تایید صاحب صدا ودر صورت عدم اطلاع از ضبط صدا توسط طرف و شکایت ایشان پیگیری جزایی دارد و غیر قانونیست و بعضا از جرم ارتکابی مجازاتش بیشتر است مگر با اجازه محاکم ذیصلاح و یا توسط ضابطین دادگستری صورت گیرد

در شکایت کیفری معمولا ضبط صدا تا حدودی بسته به شرایط باعث اثبات جرم میگردد ولی در پرونده حقوقی خیلی قابل استناد و اعتنا نیست و دعوای حقوقی باید با اسناد کتبی و شهود و اقرار و برخی موارد قسم اثبات شود.
موفق باشید.