طلاق توافقی بدون بخشیدن مهریه امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۳ #00107996

با سلام و احترام
خانم من میگه بیا طلاق توافقی رو پر کنیم و مراحلش را جلو بریم بعد میزان توافق مهریه را در روز ثبت طلاق به من بده؟!
این به نظر من داستانی پشتش هست زیرا هم اکنون بابت مهریه ۱/۴ حقوق کسر می شود و پروندهای ضرب و جرح و نفقه بینمان باز هست ایشان حاضر نیستند فردا در دفتر ثبت اسناد این پروندها رو بسته و حق طلاق را گرفته و مهریه خود را در قبال مبلغ توافقی ابرا کند .
ایا این فکر بنده درست است که می خواد از دادگاه طلاق را بگیرد (با همان پرونده طلاق توافقی) و همان ۱/۴ که تبدیل به ۱/۳ می شود را ادامه دهد؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طلاق توافقی نیاز به تراضی طرفین در همه موضوعات دارد
بدون توافق راجع به همه جوانب اقدام نکنید

بله می توان بدون بخشیدن مهریه طلاق توافقی را اقدام نمود لاکن پیشنهاد همسر شما جای تامل دارد لذا برای توافق همه موارد را تعیین سپس اقدام نمایید

بله پیشنهاد میگردد ابتدا تکلیف خود و حق و حقوق مالی خودرا مشخص کرده و سپس ب طلاق اقدام نمایید چون زن با طلاق توافقی هم مستحق مهریه هست مگر اینکه قبل از توافق ب نوعی آنرا بذل و بخشش کرده و از حق خود در قبال مهریه بگذرد(ابرا)

با سلام..
کاملا مشخص است که پیش بینی جنابعالی صحیح بوده، و به نظر می رسد که خانمتان با تعلیم راه و روش قانون، با ترفند قصد فریب شما را داشته باشد، چرا که از منظر قانون، حق طلاق همواره با زوج بوده، مگر در موارد خاصی که زوجه باید مراتب عسر وحرج خود را در دادگاه باید اثبات نماید که برای خوش داستانی دارد..
فلذا پیشنهاد می گردد ابتدا حق و حقوق مال خود را فیصله داده و سپس جهت تصمیم به طلاق اقدام نمائید. چرا که در صورت غفلت، همسرتان می تواند با اخذ طلاق، هم خود را از قید و بند روابط زناشویی با شما آزاد و هم با پیگیری مطالبات حقوقی خود اعم از مهریه و نفقه خود را دنبال نماید..
موفق باشید..

درود
نظر جنابعالی هم قابل تامل هست ولی اگر اقدام به طلاق توافقی نمودید زوجه شما بذل مهریه کند و در مقابل شما ایشان را مطلقه نمایید

با سلام..
کاملا مشخص است که پیش بینی جنابعالی صحیح بوده، به نظر می رسد خانمتان با تعلیم راه و روش قانونی، با ترفند قصد فریب شما را داشته باشند، چرا که از منظر قانون، حق طلاق همواره با زوج بوده، مگر در موارد خاصی که زوجه باید مراتب عسر وحرج خود را باید در دادگاه اثبات نماید که برای خودش داستانی دارد..
فلذا پیشنهاد می گردد ابتدا حق و حقوق مال خود را فیصله داده وسپس جهت تصمیم به طلاق اقدام نمائید، چرا که در صورت غفلت همسرتان هم می تواند با اخذ طلاق