اجرای مهریه و اجرت‌المثل بعد از انتقال سهم دیگر وراث

پرسیده شده ۲ سال پیش۵ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام خدمت وکلای دلسوز، شوهری می‌میرد، یک زن، یک پسر و یک دختر هم دارد. دختره اموال رو قبلا بالا کشیده و تعریفش طولانیه، ۱ میلیارد این وسط هست؛ ۱.۸ سهم از قیمت به پسر داده شده وکالتش، ۱۲۵ کم بشه، ۸۷۵ بمونه، پسر اینجا دو سهمشو با ۱.۸ تجمیع کنه و ببره یعنی ۵۸۳ بابت دو سهم و ۱۲۵ بابت ۱.۸ میشه ۷۰۸ و بمونه ۲۹۰ اینجا، قبل از اینکه دختره به نام بزنه اگر مهر اجرا گذاشته بشه چی میشه؟ ۴۷ سال هم اجرت‌المثل زندگی مشترک، منم اجرت‌المثل نگهداری مادر پیرم رو میارم روش، ضمنا از اون ۱.۸ که ۱۲۵ میلیونش کلا اقرار به دریافت شده از سمت مادرم که اینجا ۴۲ سهم دختره که بایستی می‌داده ولی انگار من(پسر) همش رو دادم. پس تا اینجا بدونه اجرای مهر و غیره ۷۰۸ +۴۲ میشه ۷۵۰. این آخرش رو هم می‌خواهیم ندیم ما بهش! چطور میشه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

تمام اموالی که جزو ماترک و دارایی متوفی به حساب بیایند، برای پرداخت مهریه و حقوق مالی همسر متوفی قابل توقیف هستند.

این قاعده کلی توقیف ترکه است، اما وضعیت پرونده به این بستگی دارد که مال قبل از اجرای مهریه قانوناً منتقل شده یا هنوز ترکه است.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

توقیف اموال متوفی بابت مهریه زوجه

زوجه متوفی پس از مطالبه حقوق مالی ناشی از زوجیت، می‌تواند اموال شوهر سابق را توقیف کند. هر قسمتی از اموال که جزو ماترک و دارایی متوفی شناسایی شود، برای مهریه و نفقه قابل بازداشت است. بنابراین مهریه زوجه از محل تمامی ماترک متوفی قابل مطالبه و توقیف خواهد بود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۴ نظر)

با سلام
پس از مطالبه حقوق مالی ناشی از زوجیت توسط زوجه متوفی، امکان توقیف ماترک وی وجود دارد.

امیر محمد کریمی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱۲۸ نظر)

هر قسمتی که جز ماترک محسوب گردد قابل توقیف بابت مهریه و نفقه زوجه می باشد.

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلام

هر مالی که بعنوان ماترک شناسایی شود از سوی زوجه بابت مهریه قابلیت توقیف را دارد

میثم احمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۶٬۲۵۶ نظر)

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که با این تفاسیر هر مالی جزو ماترک تلقی شود، به عنوان مهریه قابل توقیف خواهد بود.

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۲ نظر)

سلام
مهریه از محل تمام ماترک قابل مطالبه است

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

امیر محمد کریمی

مشاوره از ۳۵۹٬۰۰۰ تومان