آیا امکان رفع توقیف اموال وجود دارد؟

پرسیده شده ۱۱ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

سلام همسر بنده مبلغ640میلیون ضامن شده اند که متاسفانه 2نفری ک همسر بنده ضامن شده اند متواری شده اند و همسر بنده در بازداشت موقت است همه اموال مصادره شده و ما توان پرداخت نداریم مگر اموال از حالت مصادره در بیاید ایا امکانش وجود دارد ک بتوان اینکار را کرد؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اگر ارزش اموال توقیف‌شده معادل بدهی باشد دادگاه آنها را ضبط می‌کند، اما از طریق طرح ادعای اعسار یا پیدا کردن متهمان متواری، امکان پیگیری برای رفع توقیف وجود دارد.

این شرایط کلی است و امکان رفع توقیف به ارزش واقعی اموال و وضعیت پذیرش اعسار همسرتان در دادگاه بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان‌سنجی رفع توقیف اموال ضامن

اگر ارزش اموال توقیف‌شده هم‌اندازه با مبلغ بدهی باشد، دادگاه می‌تواند آن‌ها را برای تسویه مصادره کند. با این حال رفع توقیف ناممکن نیست و روندی حقوقی و قضایی دارد. پیگیری این موضوع نیازمند اثبات عدم توانایی در پرداخت یا تلاش قانونی برای پیدا کردن افراد متواری است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
مهدی حمیدی

مهدی حمیدی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۲۷ نظر)

امکان رفع توقیف اموال در چنین شرایطی وجود دارد، اما این یک فرآیند پیچیده حقوقی است که نیاز به پیگیری قضایی دارد. باید با وکیل مشورت کنید تا از طریق اثبات عدم توانایی پرداخت (اعسار) یا یافتن متواری‌شدگان، برای بازگرداندن اموال توقیف‌شده اقدام قانونی کنید.

اکرم فرخ

اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۷۸۲ نظر)

در صورتیکه اموال توقیف شده به اندازه ی بدهی ضامن ( همسرتان ) باشد دادگاه آن اموال را مصادره خواهد کرد.

موید باشید

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

در صورتیکه اموال توقیف شده به اندازه ی بدهی ضامن ( همسرتان ) باشد دادگاه آن اموال را مصادره خواهد کرد.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید