اگه بخوام طلاقش بدم چه راهی دارم با این همه سکه؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۳۴۶ #99910168

سلام
من و همسرم اصلا باهم سازش نداریم.زنم خیلی اذیت میکنه اصلا به نظافت خونه اهمیت نمیده مثلا ظرف هارو از اول هفته میریزه تو سینک و اخر هفته تازه شروع میکنه با تمیز کردن غذا هم یه روز درمیون درست میکنه و ما باید بیشتر اوقات از بیرون غذا بگیریم من واقعا تلاش میکنم کمکش کنم اما دو شیفت کار میکنم وقتی میام خونه هیچ آرامشی ندارم علاقمون بهم از بین رفته و فقط بخاطر پسرم که۴سالشه دارم تحمل میکنم.مهریه خانمم۱۰۰۰تا سکه هست حق طلاق هم داره
حضانت پسرم رو نمبخوام بدم تحت هیچ شرایطی، لطفا راهنماییم کنید خیلی درماندم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است و برای تادیه حقوق مالی زوجه می توانید دادخواست اعسار بدهید

حضانت طفل تا پایان ۷ سالگی با مادر است.

بادرودوسلام حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر می باشد.

باسلام در صورت درخواست طلاق باید حقوق مالی زوجه را یکجا پرداخت کنید

باسلام
۱- اولویت حضانت تا پایان یافتن سن ۷ سالگی کودک با مادر است
۲- حق طلاق نادرست و صحیح آن وکالت در طلاق است که به همسر خود داده اید و بنابراین می توانید با تعیین تکلیف مهریه و نفقه و سایر امور از محکمه تقاضا طلاق کنید

سلام حضانت تا هفت سالگی با مادر است ....

باسلام.اولا شماتقاضای طلاق راارایه دهیدودرموردپرداخت مهریه هم تقاضای اعساربدهید.درمورد بچه هم حضانتش تا۷سالگی برعهده مادرمی باشد.