با توجه به این که من طرف دعوا نیستم نه خواهان نه خوانده، اگر به کارشناس مراجعه نکنم چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۳۰ #99872146

سلام من کارمند یه مغازه بودم که دو نفر شریک داشت . حالا شرکا از هم شکایت کردن اختلاف حساب دارن . یکی از شرکا با قولنامه جعلی رفته جواز گرفته به اسم خودش . اون موقع به من گفتم یه قولنامه سوری براشون بگیرم الان که به مشکل خوردن میگن امضای من به جای صاحب ملک هستن . الان کارشناس خط با من تماس گرفت برم برای نمونه امضا . با توجه به این که مهن طرف دعوا نیستم نه خواهان نه خوانده . اگر به کارشناس مراجعه نکنم چه حکمی دارد ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت امتناع از حضور ،ممکن است این موضوع بر علیه شما مورد استفاده قرار گیرد.

با سلام اگر پرونده کیفری در صورت عدم حضور جلب می شوید ولی اگر پرونده حقوقی باشد می‌‌توانیدحضور نداشته باشید

با سلام
عدم حضور شما میتواند جزء قرائن مثبته جهت اثبات ادعای ایشان باشد با توجه به عدم تقصیر شما و فرمایشاتتان توصیه میشود به کارشناس مراجعه کنید