آیا مهریه من همون ۵ تا سکه هستش یا با اون کاغذ میتونم ۳ دانگم رو اجرا بزارم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۶۲ #99795788

باسلام من شب بله برون با شوهرم توافق کردیم که مهریه من ۵ تا سکه و ۳ دانگ از منزل مسکونی شوهرم باشه . صورتجلسه شد و من و شوهرم به همراه ۳ نفر شاهد از خانواده ما و ۳ نفر شاهد از خانواده شوهرم امضا کردند. روز عقد دفترخانه گفت که این خانه رو اول باید در دفتر اسناد رسمی ۳ دانگش به نام من بخوره بعد مشخصاتش وارد عقدنامه بشه به همراه ۵ تا سکه که ما متاسفانه این کار رو نکردیم و به همون کاغذ بله برون بسنده کردیم خلاصه عقد با ۵ تا سکه جاری شد. والان فقط ۵ تا سکه داخل عقدنامه مهریه من هست. الان همسرم میخواد من رو طلاق بده . آیا مهریه من همون ۵ تا سکه هستش یا با اون کاغذ میتونم ۳ دانگم رو اجرا بزارم. و دیگه اینکه چطور میتونم اون ۳ دانگ رو بگیرم. آیا به اون کاغذ که امضا شاهد ها رو داره میتونم استنباط کنم. و خواهشا راهی هست که بتونم اون رو بگیرم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .این موضوع را می رساند که مهریه به تعداد۵تاسکه است برای ان سه دانگ باید دادخواست الزام به انجام تعهد دهید

سلام دادخواست الزام به تعهد تقدیم دادگاه کنیدو برای ۵سکه خود هم می توانیداقدام کنید

با سلام
مهریه شما ۵سکه است

با درود مهریه شما ۵سکه میباشد.

با سلام سند ازدواج یک سند رسمی است که دارای امتیازات خاصی هست از جمله اجرائیه از ثبت و یا عدم پرداخت خسارت احتمالی و ... شما برای استفاده از این امتیازات تنها در خصو ۵سکه مجاز هستید اما بحث منزل مسکونی در سند عادی را باید از طریق دادگاه ودادخواست الزام به اجرای شرط پیگیری نمایید.

با سلام وقت بخیر
با استناد به استشهادیه تنظیمی بین خود شما وهمسرتان و با ثبت دادخواست الزام به ایفای تعهد از زوج را درخواست نمایید،که ابتدا می توانید با ارسال اظهار نامه به طور قانونی ورسمی این موضوع را از ایشان درخواست نمایید و در صورت عدم پاسخ به خواسته شما سپس اقدام به ثبت دادخواست نماییدو به صورت قانونی ملزم به انجام تعهد و یا توافق با شما خواهد شد که هزینه سه دانگ منزل مسکونی خود را به نرخ روز به شما تحویل نماید.
موفق باشید

سلام
صداق مهریه شما همان ۵سکه است اما شما میتوانید بر علیه زوج در محکمه دعوی الزام به اجرای شرط را به استناد همان سند عادی مطرح نمایید