بنده با چه عنوانی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳۳ پاسخ ۴۱۹ #99728666

سلام علیکم اینجانب چند ماه پیش یکعدد ماشین خریداری کردم که خریدار بدون اینکه به من بگوید ماشین تصادفی است آن را به مبلغ ۵۷ میلیون فروخت و حتی آنقدر تعریف و تمجید کرد که نگذاشت به کارشناسی ببرم بعد از دو سه ماه که ماشین را برای فروش بردم کارشناسان مشاهده کردند که ماشین تصادفی است و ارزش ماشین ۴۰ میلیون تومان هم نمیشود الان رفتم شکایت کنم گتند هزینه شکایت شما دو و نیم میلیون تومان می شود به نتیجه می رسم .؟ مغبون یا کلاهبرداری ؟ و با چه طریقی شکایت کنم که این همه هزینه دادرسی از من نگیرند با تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
باعنوان عبن فاحش و معیوب بودن شکایت نمایید

با سلام و درود . شما میبایست ابتدا اظهارنامه را ارائه دهید سپس دادخواست نمایید .

باسلام و احترام
در صورتی که در قرارداد خیارات را فسخ نکرده باشید میتوانید دادخواستی در این خصوص تقدیم نمایید

درود .چنانچه در قرارداد خرید عنوان شده با شد که بدون رنگ است میتوانید با خیار عیب نسبت به فسخ معامله اقدام در غیر این صورت درخواست کارشناس نمایید .سپاس

با سلام... شما می توانید دادخواستی مبنی بر اعمال خیار غبن در معامله تنظیم نمائید.

با سلام
اولا موضوع جنبه کیفری ندارد ثانیا به نظر می رسد شما در این معامله مغبون شده اید لذا چنانچه خیار غبن (فاحش یا افحش) را از خود ساقط نکرده باشید می توانید به استناد آن معامله را فسخ و ثمن معامله را مسترد و مطالبه کنید همچنین می توانید با توجه به کشف عیب مورد معامله به استناد خیار عیب معامله را فسخ یا ارش مطالبه فرمایید بشرط این که این خیار را نیز ساقط نکرده باشید حال از آنجاییکه عرفا به علت عدم اطلاعات حقوقی یا حتی با علم و اطلاع، هنگام معامله طرفین معامله غالبا تمام خیارات را از خود سلب و ساقط می کنند احتمالا استناد به خیارات مذکور مفید فایده نخواهد بود لکن نظر به اینکه خیار تدلیس قابل اسقاط نیست می توانید به استناد این خیار معامله را فسخ و ثمن خود را مطالبه کنید ضمن آنکه بهتر است هم اکنون از طریق شورای حل اختلاف نسبت به تامین دلیل اقدام کنید تا در صورت طرح دعوا مواجه با انکار و ادعای خلاف واقع فروشنده و پیچیده تر شدن دعوا نشوید.

با سلام
می توانید دادخواست فسخ قرارداد بدهید.