میشه از قاضی بخواهم که پرینت کل حسابهایی که داره از بانکها بخواد که چه پولی از کجا بحسابش واریز شده؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۴۰ #99244717

قبلا مقداری طلا به ارزش ۷۰۰ میلیون بسرقت رفت به باجناقم مشکوک بودم ولی حالا مطمعن هستم کار خودشه با خانومش ولی مدرک ندارم دلایل اینکه میگم کار کار خودشه اول اینکه درامد نداره بیکاره خانمش هم بیکاره ملک و خونه هم نداره که بفروشه وام هم نگرفته به تازگی پژو پارس ۱۸۰ میلیونی خریده به نظر شما میشه ادم بخوابه بعد بیدار بشه پژو پارس بخره جز اینکه یا گنج دیده باشه یا دزدی کرده باشه میشه از قاضی بخواهم که پرینت کل حسابهایی که داره از بانکها بخواد که چه پولی از کجا بحسابش واریز شده یا برداشت شده راهنمایی کنید باید چکار کنم با تشکر فراوان از برادران و خواهران وکیلا

مشاوره حقوقی سرقت
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام رای شکایت از کسی که مال شما را به سرقت برده باید به کلانتری محل وقوع جرم و یا دادسرایی که در آن محل واقع شده است مراجعه کنید. در واقع مرجع صالح رسیدگی به جرایم با توجه به محل وقوع جرم مشخص می شود. برای شروع دعوای کیفری باید شکایت خود را به صورت کتبی به کلانتری تحویل دهید.در صورتی که او را می شناسید ذکر می کنید و بیان می کنید که به چه دلیل از او شکایت دارید و در واقع چه جرمی برعلیه شما انجام شده است. در ادامه ادله و اسنادی هم که دال بر وقوع این جرم است مانند گواهی شهود را ارائه خواهید کرد.مراقب باشید بی دلیل به کسی تهمت ناروا نزنید چونکه خود تهمت جرم محسوب میشود .

مردم موظف نیستند حساب و کتاب کارهایشان را برای یکدیگر توضیح بدهند اگر دلیل شک شما به باجناقتان این باشد که اینجا بیان کردید بعید است واقعا دزد باشد.مگراینکه سابقه ی دزدی داشته و دلایل دیگری هم داشته باشید مثلا وقت حادثه در آنجا حضور داشته و.... و در هر حال با شکایت می توانید درخواست استعلام حسابها را بدهید بازپرس بررسی خواهد کرد

باسلام ابتدا باید از ایشان شکایت کنید وبتوانید با دلیل و مدرک ادعای خود را ثابت نمایید

ابتدا شکایت کنید سپس درخواست خود را بدهید

با سلام ابتدا شمایت کیفری سرقت علیه ایشان مطرح کنید،
خرید خودرو دلیل سرقت محسوب نمیشود اما میتواند به عنوان قرائن میتواند در نظر قاضی قرار بگیرد

اول از ایشان شکات نمایید

بی دلیل نمی توان به کسی اتهام وارد کرد اگر اعلام سرقت کردید می توانید ایشان را به عنوان مظنون به آگاهی معرفی کنید.