میتونم معافیت پزشکی اعصاب و روان بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۲۶۷ #99212602

سلام من سال ۹۳ به خدمت اعزام شدم. اموزشی هم رفتم بعد از اموزشی که تقسیم شدیم افتادم همدان ولی انتقالی گرفتم تهران. به مواد مخدر هم اون زمان اعتیاد داشتم .۱۰ روز بیشتر نتونستم برم پادگان. سربازی رو ول کردم. از وقتی که فرار کردم دو بار ازون موقع تا حالا تو کمپ رفتم برای ترک کردن.خودم هم تو خونه ترک کردم .الان ۲ ساله پاکم ولی از لحاظ روحی و روانی مشکل پیدا کردم فکر میکنم افسرده هم شده باشم و بیماری پوستی پسوریازیس خفیف هم دارم. از لحاظ روحی و روانی اصلا شرایط رفتن دوباره به سربازی رو ندارم .امروز برام از محل خدمتم نامه اومده درب منزل نوشته یک هفته وقت دارین خودتون رو به سازمان قضایی نیروهای مسلح معرفی کنید. با این شرایط روحی و جسمی نمیدونم چیکار کنم. میخواستم ببینم میتونم معافیت پزشکی اعصاب و روان بگیرم میشه من رو راهنمایی کنید.ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با این شرایط روحی و جسمی نمیدونم چیکار کنم./خودتون رو به سازمان قضایی نیروهای مسلح معرفی کنید.و مواردی که توضیح دادید اونجا هم مطرح کنید با توجه به شرایط شما بهترین اقدام را رابرای معرفی به کمیسون پزشکی و همچنین
معافیت پزشکی اعصاب و روان و همچنین بیماری پوستی شما مطرح و تصمیم لازم اتخاذ میگردد
پیش از رفتن تمامی مدارکی که در راستای بیماری خود داشته اید را جمع آوری کنید و با خود به سازمان ببرید و شورای پزشکی جلسه ای با حضور شما برگزار می کند و اگر نیاز باشد شما رابرای انجام معاینات به بیمارستان معرفی می کند.