آیا بعد طلاق نصف اموال مرد به زن میرسد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۹ #98842381

سلام وخسته نباشید
همسر من بند رسیدن نصف اموال بعد طلاق را در سند ازدواج امضا کرده، حالا چطوری و در چه شرایطی ماشینی که دارد نصفش به من میرسد؟
ممنون

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام. زمانی این حق برای شما به وجود می آید که زوج بخواهد بدون دلیل موجه و هرگونه سو معاشرت از جانب شما اقدام به طرح دعوی طلاق نماید در جلسه رسیدگی قاضی در این مورد تعیین تکلیف می نماید که این بند شامل تا نصف دارایی می باشد.

اگر در سند ازدواجتون این بند توسط طرفین امضا بشه در دادخواست طلاق میتوانید به این مورد استناد کنید ولی این بند نصف دارایی نمیباشد تا نصف دارایی میباشد انهم دارایی شامل میشود که بعد عقد نکاح با شما بدست اورده باشد واز یک درصدتا پنجاه درصد به تشخیص قاضی ممکنه به نفع شما حکم صادر بشودالبته لازم به ذکر است که در این مورد خواهان حتما باید زوج باشد تا تنصیف اموال صورت بگیرد