چطور میتونم شکایت کنم که یا دستگاه رو پس بگیره یا دستگاه را گارانتی از شرکت معتبر کنه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۶ #98769394

باسلام،
من یک دستگاه خودپرداز از شخصی خریدم که قرار بود اول مارک grg با گارانتی یکساله به من بده و من ۳۴ میلیون پول به حسابش واریز کردم ولی بعد از یکماه مارک ncr بهم داد و دستگاه از روز اول معیوب بود و از گارانتی دستگاه سرباز زد بعدا متوجه شدم دستگاه ۲۵ میلیون بیشتر قیمت نداره و خودش ۲۸ تومن از شخص دیگری خریده و در معامله تقلب کرده و به تعهدات خودش هم عمل نمیکنه و...پرینت بانکی واریز پول را دارم و شاهد مدرک دیگری ندارم چطور میتونم شکایت کنم که یا دستگاه رو پس بگیره یا دستگاه را گارانتی از شرکت معتبر کنه یا اضافه پولی که از من گرفته پس بگیرم

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به تدلیسی که صورت گرفته می توانید خواستار فسخ و جبران خسارت شوید .
اما در نظر داشته باشید که خیار تدلیس فوری بوده و هرچه سریعتر شما باید اظهارنامه ای مبنی بر فسخ به طرفیت ایشان ارسال نمایید.

سلام
میتوانید به استناد خیار تدلیس اقدام به فسخ نمایید البته فسخ فوری است و برای اعمال ان سریعا اظهارنامه ارسال کنید

درود ؛ اگر قراردادی بین خودتان دارید می توانید مطابق مفاد آن قرارداد الزام طرف به انجام یا رعایت تعهداتش را بخواهید یا با اعمال خیارات فسخ خواستار استرداد عوضین شوید.