منظور از نصف مهریه چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۷ #98694754

با سلام
اگر در دوران عقد و قبل از آغاز زندگی مشترک خانم درخواست مهریه کند مثلا اگر ۳۰۰ سکه مهرشون باشه ۱۵۰ سکه بهشون تعلق میگیر یا نصف ۱۱۰ سکه که قابل قبول قانون است؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام به هرمقدارو تعداد مهریه ای در عقدنامه معین شود اگر زن منکوحه غیرمدخوله باشد مثلا ۱۰۰۰سکه تمام بهار طرح جدید تعین شود ,دراین فرض نصف آن ۵۰۰,سکه تمام بهارطرح جدید تعلق خواهد گرفت ونصف ۱۱۰سکه پایه و اساس قانونی برآن‌مترتب نمیباشد

تا وقتی که زوجه باکره باشد مستحق دریافت نیمی از مهریه بوده و با ازاله بکارت تمام مهریه به وی تعلق خواهد گرفت .

زوجه میتواند کل مهریه را درخواست نماید اما تا ۱۱۰سکه میتواند حبس در پی داشته باشد والزام به پرداخت می باشد.درصورت مفارقت نصف مهریه قابل پرداخت می باشد.

با سلام قبل از شروع زندگی مشترک نصف مهریه مندرج در عقدنامه متعلق به زوجه میباشد در صورتی که ۳۰۰ سکه باشد ۱۵۰ سکه

پیرو پاسخ قبلی به استحضار میرساند بعد از جدایی نصف مهر به شما تعلق خواهد گرفت یعنی ۱۵۰ عدد سکه تمام بهار ازادی

با سلام
مهریه همان است که در عقد نامه قید شده وتا زمانیکه مفارقت وجدایی بین طرفین زوجین محقق نگردیده باشد زوجه مستحق تمام مهر خواهد بود