پسرها میگویند چون ما ۱۵سال روی زمین ها کار کردیم دیگر دختر حق ارثی از زمین ندارد چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۸۷ #98601192

با سلام
بنده پدرم ۱۵سال هست فوت شده ۲خواهر هستیم و۴برادر بعد از مرگ پدرم زمین های کشاورزی رعیتی آن زیر دست پسر ها افتاد حالا پسرها میگویند چون ما ۱۵سال روی زمین ها کار کردیم دیگر دختر حق ارثی از زمین ندارد لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ارث
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همگی ارث خواهند برد دوست عزیز

با سلام
شما از اموال منقول و غیر منقول ارث میبرید.و پسران میتوانند اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه کنند.

سلام
علاوه بر اینکه دختران نیز ارث می برند ؛ می توانید تقاضای خلع ید پسران و دریافت اجرت المثل ایام تصرف را نیز بدهید

ارث به شما تعلق میگیرد و پسرها می‌توانند اجرت المثل کار خود را مطالبه کنند

کارکرد پسرها بر روی زمین تاثیری در ایجاد مالکیت برای آن ها یا محرومیت دخترها از ارث ندارد و شما می توانید با تقدیم دادخواست نسبت به طرح دعوی تقسیم ترکه اقدام نمایید

عدم تعلق سهم الارث به دختران فاقد مبنای قانونی است لذا اقامه دعاوی زیر پبشنهاد می گردد:
۱.تقاضای تقسیم ترکه
۲. تقاضای خلع ید مشاعی و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف

پس از اخذ لنحصار وراثت از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست تقسیم ترکه و دستور فروش در صورت عدم قابلیت تقسیم، ثبت نمایید