چجوری برای گرفتن مهریه وطلاق اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۱۰ #98382275

برای مهریه و بعد طلاق و گرفتن حضانت بچه هزینه ها چطور هست؟
اینا هر کدوم یه پرونده جدا هستند؟
آیا خودمون میتونیم اقدام کنیم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام هرکدام پرونده مجزا می باشد.

سلام
از طریق دفتر ازدواج درخواست صدور اجراییه مهریه بدهید

با مراجعه به دفاتر ازدواج درخواست صدور اجراییه مهریه بدهید.

برای هر کدام باید دادخواست جداگانه ارائه بدهید.

درود هر کدام پرونده جدا می باشد

هر یک پرونده جداگانه هستند،
برای مهریه خود درخواست صدور اجراییه از دفتر ازدواجی که عقد کردید نمایید.
در خصوص طلاق دادخواست خود را از دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید.

سلام
برای مهریه از طریق دفترخانه ای که ازدواجتان را ثبت کرده باید اقدام کنید.
برای سایر موارد باید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید که اصولا جدا هستند مگر این که طلاقتان توافقی باشد.
ضمنا ارائه دادخواست طلاق از طرف زن باید پس از اثبات شرایط آن باشد. زن ابتدائا چنین حقی ندارد.