رییس بانک میگه فقط با نامه دادگاه اینا رفع سو اثر میشه چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۸ #98309453

با سلام و احترام در سال ۷۰ در بانک رفاه حساب به شکل حقیقی باز کردم ولی کارمند ان زمان بدلیل شغل ازادمون حسابمون را حقوقی میزنه و فقط اسم بنده داخل کار برگ بانک هستش و کار میکنیم چک میکشیدم و واریز و برداشت میکردیم تا سال ۹۶ که طی نامه ای از ما میخواستن شناسه ملی بدیم چون حساب حقوقی هستش جالب اینکه در بانک مورد اشاره چندین مورد از این موصوع وجود داره حالا با توجه به صدور چک در ۹۶ و داشتن پول در حساب بانک بدون هیچ اطلاعی حساب را بسته و چکها را برگشت زده و پولها را از حساب جاری برداشته و به حساب دیگرمون ریخته که این باعث شده چک را به اسم شخصی بنده برگشت خورده نه به اسم شرکت حقوقی و تا الان بانک رفاه از رفع سو اثر چک سرباز میزنه
با اینکه حساب حقوقی بوده ولی به اسم شخص خودم چک در بانک مرکزی ثبت شده و مشکلات زیاری برام درست کرده
حالا از وکلا محترم میخوان بدونم که رییس بانک میگه فقط با نامه دادگاه اینا رفع سو اثر میشه در ضمن تمام لاشه ۴ چک کشیده شده و برگشتی ها اهای ان اصل چک در دست خودم هستش ممننم میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید با لاشه چکی که در دست دارید اقدام نمایید

مطابق ماده ۱۷ قانون چک ارائه لاشه چک برگشتی به مفهوم بری الذمه شدن صادرکننده بوده و احتیاجی به دستور قضائی ندارد .

با سلام
رفع سوء اثر با وصول چک بعد از کارسازی و یا ارائه لاشه چک به بانک معمولا انجام می شود نیاز به نامه دادگاه نیست

اصولا با ارائه لاشه چک ها رفع سوء اثر باید انجام پذیرد.درصورت عدم همکاری از طریق رئیس شعبه ،بازرسی بانک پیگیری نمایید.