باید به دادسرا مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۵ #98272227

سلام من از یک فروشگاه اینترنتی یک محصولی رو خریداری کردم و اون فروشگاه نتونست تعهدش و عملی کنه و من به ناچار شکایت کردم ازین فروشگاه حالا این فروشگاه با من تماس گرفته و از من خواسته برای برگشت پول یک اظهاریه پر کنم منم همینکارو کردم و همین تازگی از سمت دادسرا برای من ابلاغیه اومده و پنج روز مهلت داده به من برای مراجعه میخواستم بدونم الان باید چیکار کنم برم دادسرا یا بیخیال شکایت بشم لازم به ذکره هنوز تسویه باهام انجام نشده

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام پرسش را صریح مطرح نمایید

بنام خدا،سوال دارای ابهام است.

با سلام، به دادسرا مراجعه کنید

پرسش بسیار گنگ است و متاسفانه امکان پاسخگویی به این شکل وجود ندارد.

به نظر اینجانب تا زمانی که خسارت شما جبران نشده از شکایت منصرف نشوید و ان را پیگیری نمایید.

دلیل احضار خود را بیان نکرده اید تا امکان راهنمایی وجود داشته باشد .