من میتونم بابت قضیه رابطه از ایشون شکایتی بنمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۴۹ #98164559

من و شوهرم به دلیل دعوا و اختلاف و وکیل گرفتنه ایشون که بیا مهریه اتو ببخش که من طلاقت بدم با اینکه با هم یه جا زندگی میکنیم حدود ۸ماهه باهم رابطه نداریم. من میتونم بابت قضیه رابطه از ایشون شکایتی بکنم؟؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام نشوز و بدرفتاری زوج میتواند نقض تعهد حقوقی تلقی و در صورت تکرار نامتعارف و ادامه ان میتواند مصداق سوء رفتار و از موجبات عسر و حرج و تقاضای طلاق باشد.

سلام می توانید از دادگاه تقاضای الزام زوج به انجام وظایف همسری خویش به وظایف تمکین خاص را نمایید

در باطن ماجرا، نداشتن رابطه جنسی متعارف و مطلوب باعث بروز جدایی و از بین رفتن صمیمیت بین زوجین می شود. پر واضح است سلامت اجتماع و فرد اقتضا دارد که نیاز های جنسی در بستر خانواده و از طریق مشروع بر طرف شود. حال وقتی این مهم دچار اختلال می شود پیامد های ناگواری در پی خواهد داشت.
لذا می توانید اقدام کنید لیکن داشتن وکیل خوب گره گشا است

سلام
در مورد الزام به تمکین خاص فقط در مورد زوج مشاهده شده در دادگاه ها دادخواست دهند نه زوجه و مورد شما شاید تازگی داشته باشد به هر حال دادخواست عسر و حرج به جهت مزبور بدهید.

با سلام
نشوز شوهر یا عدم ایفای وظایف زناشویی از جانب وی نیز دارای ضمانت اجرای حقوقی است و شما می توانید با مراجعه به دادگاه الزام شوهر را به انجام وظیفه درخواست نمایید به علاوه نشوز شوهرسوءمعاشرت به شمار می اید و اگراز مصادیق عسر وحرج باشد زن می تواند از دادگاه درخواست طلاق کند