چند بار میخواد برا اتیان سوگند تجدید جلسه کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۹ #98021038

با سلام ووقت بخیر ما یه دادخواستی دادیم رفت به شورا اونجا خوانده اومد و اظهاراتمون رو نوشتیم و رفتیم به جهت اینکه ما ادله کافی نداشتیم اتیان سوگند هم نوشتیم تو دادخواست
قاضی شورا (که تو دادگاه عمومی و حقوقی ۲ تشریف داشتن) جلسه رسیدگی تو دادگاه داد که خوانده نیومد ، بازم جلسه رسیدگی به وقت دیگه داد بازم نیومد ، گفت برید یه جلسه دیگه بیاید که خوانده بیاد و پرونده کامل بشه
اگه نیومد باید میگفت بجای اونا شما قسم بخورید مگه اینطور نیست؟
چون خوانده اولین جلسه رسیدگی اومده اگه بازم نیاد و حکم بیاد، حکم که غیابی نمیشه؟
اگه بازم نیومد چی میشه؟
(حکم با اتیان سوگند قابل تجدید نظر خواهی هست؟)
ببخشید سوالاتم زیاد بود خواهش میکنم همشو بگید، خدا قوت

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود حکم غیابی نخواهد بود

اولا) براساس قانون در صورتی که شخصی که می بایست سوگند یاد نماید در جلسه دادگاه حاضر نباشد دادگاه با تعیین وقت مناسب طرفین را دعوت می نماید و عدم حضور شخصی که باید سوگند یاد نماید نکول محسوب شده و سوگند به طرف دعوا رد می گردد. ثانیا) آرای مستند به سوگند نیز قابلیت تجدیدنظرخواهی دارند. ثالثا) با توجه به اینکه خوانده در یکی از جلسات دادرسی حضور پیدا کرده است لذا حکم صادره حضوری محسوب می گردد.