اگر همه شکایت ها را با هم مطرح کنم مجازات جدا گانه ی خودش را دارد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۵۸ #97924785

با سلام و عرض خسته نباشید
ببخشید من با خانمی ۱۱ سال ارتباط داشتم که چند سال اول را به خاطر رابطه ی نامشروع کارمون به دادگاه کشیده شد و مجازات کشیدم و بعدش مدت دو سال صیغه کردیم و تمام شد و از ان موقع یعنی تقریبا ۵ الی ۶ سالی هست که صیغه نامه ای نداریم
مهریه ی صیغه ی اون خانم یک سکه عندالمطالبه بوده و نفقه هم بر عهده ی من بوده که الان چند سالی هست که اصلا از اون صیغه نامه گذشته
و این مدت من مبالغ زیادی رو به حساب این خانم و یا کارت خانوادش که دست اینشان بوده میریختم
و همچنین چند بار چند تیکه طلا برای ایشون پست کردم ولی متاسفانه فاکتور اون هارو گم کردم
ولی توی اداره ی پست اون طلا هارو به همون مبلغش بیمه کردم یعنی وزن آن مشخص هست.
همچنین من در قم و اون خانم در گرگان ساکن هست.
چند سوال از محضر عالی داشتم.
۲) اثبات برای استرداد بر عهده ی من هست که مدیون نبودم و قرضی نداشتم یا بر عهده ی اون خانم که طلبی از من نداشته؟(مطابق ماده ۲۶۵ قانون مدنی ایا اثبات بر عهده ی من است که دین نداشتم و قرض دادم یا اون خانم)
۳)ایا میتوانم به عنوان کلاهبرداری به عنوان ازدواج شکایت کنم چون حقیقت هم همین بوده و قرار بوده ازدواج کنیم؟
۵)اگر برای چندین سال پیش هم باشد ایا قابل استرداد هست؟چون تراکنش حسابم بالا بوده و شاید بعضی هاشو نتونم اثبات کنم ایا دادگاه میتواند به بانک نامه ای بزند که این شماره حساب هایی که برای خانم هست استعلام کنند ببینند با اسم و شماره کارت من چقدر پول بهش اومده؟
۶)اگر من رابطه ی نامشروع دیگری را بیان و اثبات کنم و با توجه به اینکه این خانم یکبارم با خود من رابطه ی نامشروع داشته ایا تعدد مجازات تاثیری دارد ؟
۷)ایا بحث رابطه ی نامشروع هم مجدد با خود من که صیغه نداشتم مطرح میشود؟
۸)طرح دعوی را در کدام شهر باید انجام داد؟ ایا میتوان به نحوی در شهر خود من شکایت صورت بپذیرد!؟
۹) من چه نوع شکایت کیفری ای میتوانم از ایشان بکنم؟
۱۰) ایا کلاهبرداری و اغفال و استرداد وجه و رابطه ی نامشروع دیگر و اعاده حیثیت و شکایت های دیگه که قابل طرح هست و بتوانم اثبات کنم مجازات ان تاثیری دارد یا فقط یک مجازات در نظر گرفته میشود ؟
۱۱)لازم به ذکر هست که این خانم در واتساپ به شدت به من توهین و فحاشی و تهدید کرده !
***من فقط میخواهم این خانم را همونجور که با من بازی کرده نابود کنم و اگر من همه ی این شکایت ها را با هم مطرح م اثبات کنم بهتر هست یا اینکه جدا جدا مطرح کنم چون همانطور که گفتم فقط میخوام حالا حالا ها اذیتش کنم چون اگر یک شکایت کنم مجازات اشد اون رو میگیره و بعدش برم سراغ شکایت دیگه یا اینکه اگر همه شکایت ها را با هم مطرح کنم مجازات ها جدا گانه ی خودش را دارد***
ممنون از وقتی که میگذارید

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . عنصر مجرمانه کلاهبرداری محقق نشده است . فقط میتوانید به رجوع از هبه استناد کنید و طلاها را هم استرداد کنید .

سلام جرم کلاهبرداری واقع نشده است

از مصادیق کلاهبرداری نیست

با سلام
کلاهبرداری محقق نشده

موضوع وصف مجرمانه ندارد.

جرمی واقع نگردیده است.

کلاهبرداری اتفاق نیوفتاده است.