ارسال لایحه برای جلسه طلاق توافقی امکانش هست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۴۸ #97859344

سلام.وقت بخیر . اگر برای جلسه طلاق توافقی زوج امکان حضور نداشته باشه و لایحه ای ارسال کنه و بگه که حاضر هست بر اساس بندهای دادخواست طلاق توافقی خانم رو طلاق بده کافی هست؟؟.آیا ممکنه مشکلی پیش بیاد؟؟..ضمنا در دوران نامزدی هستیم

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله دوست گرامی میتونید لایحه ارسال کنید ولی برای یه سری کارها نظیر امضا حضور شما الزامیست

با سلام امکان ارسال لایحه وجود دارد ولی برای امضا شخص خود یا وکیل باید حضور داشته باشند

با احترام بر ارسال لایحه معنی ندارد میکن جهت امضا خودشان یا وکیل بایستی حضور داشته باشند

سلام بله ارسال لایحه ایرادی ندارد ولی واسه امضا خودشون یا اگه وکیل دارن وکیلشون باید اقدام کنن

سلام
امکان دارد لایحه تقدیم نماید ولکن جهت امضا باید خود یا وکیل حضور داشته باشد .

با درود
در این خصوص بهتر است نسبت به حضور و یا معرفی وکیل در جلسه دادگاه اقدام نمایید

پیشنهاد شرکت در جلسه و یا اختیار نمودن وکیل می باشد