مدعی شده هزینه ایاب و ذهاب بچه ها به محل ملاقات با من است و در این مورد شکایتی را تنظیم کرده، آیا حق با ایشان است یا نه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۴۴ #97843881

با سلام و خسته نباشید
چند ماه قبل از زنم جدا شدم حضانت ۲ فرزندم با من است و ایشان حق ملاقات با بچه ها در روزهای پنجشنبه و جمعه را دارد در حکم دادگاه هم مکان ملاقات محل زندگی مادر تعیین شده حالا ایشان مدعی شده هزینه ایاب و ذهاب بچه ها به محل ملاقات با من است .... و در این مورد شکایتی را تنظیم کرده ممنون می شوم اگر در این مورد راهنمایی بفرمایید آیا حق با ایشان است یا نه؟
ممنون

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با توجه به حکم دادگاه مبنی بر محل ملاقات فرزندان در محل اقامت مادر می باشد شما ملتزم به پرداخت هزینه ایاب و ذهاب خواهید بود

پرداخت هزینه ایاب و ذهاب فرزندان با شماست

با درود
اگر ملاقات در مکان مادر ذکر شده،هزینه ایاب و ذهاب(آمدن به محل سکونت جناب‌عالی) به عهده شماست، زیرا ولی فرزند می‌باشد این هزینه یکی از موارد نفقه میباشد.
پس ادعای ایشان با توضیحات مارالذکر قانونی است.

پرداخت این هزینه ها بر عهده شماست

بله حضانت بچه با شماست و برای ملاقات فرزندانتان با مادرشان بعنوان نفقه باید هزینه ایاب و ذهاب را برعهده بگیرید

چون در رای دادگاه ، ملاقات در محل اقامت مادر ذکر شده باید فرزندان را در محل تعیین شده تحویل داده و مجددا تحویل بگیرید ، حال اگر همسر سابقتان برای ملاقات به محل زندگی شما می آید باید این هزینه را متقبل شوید و دعوی ایشان کاملا قانونی است .

درود
هزینه ایاب و ذهاب جز نفقه و برعهده شما می باشد.