آیا باید رضایت بدهیم یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۷ #97820538

با سلام؛
همسایه کنار دستی ما تصمیم به ساخت زمین خود با شراکت ۵۰ درصد برای شش طبقه گرفته است. حال برای گرفتن پروانه شهرداری نیاز به رضایت ما دارد. آیا باید رضایت بدهیم یا خیر؟ کدام بهتر است؟
در ضمن اگر رضایت دهیم چه مطالباتی باید از همسایه داشته باشیم. آیا مطالبات ذیل صحیح است:
۱- در هر زمانی و شرایطی که ما تصمیم به ساخت بنا داشته باشیم نیاز به رضایت همسایه نخواهد بود.
۲- هرگونه خسارتی که ناشی از ساخت و ساز اتفاق افتد باید ترمیم گردد یا هزینه آن تمام و کمال پرداخت گردد.
۳- قبل از هر اقدامی (نظیر ایجاد فونداسیون و آهن آلات، بتون ریزی، دیوارچینی و ...) که ممکن باشد خسارتی به ساختمان ما ایجاد گردد، بایستی اطلاع رسانی شود.
۴- امنیت کامل ساختمان ما بایستی حفظ گردد و از لوازم مورد نیاز جهت جلوگیری از اتفاقات ناخواسته یا غیرمترقبه و همچنین کثیف کاری محوطه ساختمان ما، استفاده گردد.
۵- مسئول کار، موظف است که همیشه بالای سر کارگران و استاد کارها باشد و سرکشی و نظارت دایم داشته باشد.
۶- از انجام هرگونه مزاحمت و تعرض به ساختمان توسط هر شخصی اعم از کارگران و استاد کاران جدا بایستی خودداری گردد و تحت هیج شرایطی پذیرفته نخواهد بود. در صورت هر اقدام خلافی شکایت خواهد شد.
در ضمن برای شکایت بایستی به کجا شکایت کنیم؟ شهرداری یا نظام مهندسی؟
با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اجباری نمی‌باشد میتوانید رضایت ندهید

سلام.می توانید در صورت تمایل رضایت دهید اما قابل ذکر است بعد از اعطای رضایت و شروع به کار همسایه نمی توانید از اذن خود رجوع کنید

الزامی به دادن رضایت نیست مگر آنکه توافقی در این خصوص وجود داشته باشد . موارد مذکور به عنوان شرایط قابل طرح است به غیر از بند اول که در صورت توافق و عدم پای بندی همسایه در زمان ساخت ملک توسط شما ، مستلزم دوندگی و طرح در دادگاه خواهد بود .