من چگونه این وسایل استرداد کنم پس بگیرم آیا به جایی میرسم یا نه؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۶۴ #97809288

با سلام و تشکر از همه وکلا و سایت خوبتون که کمک حال ما هستن خدا خیرتون بده.
سوالات و مختصر عرض میکنم
۱_بنده چند قلمی وسایل منزل و خریدم با پول خودم طبق فاکتور و گربنت حساب و دسته چک بعد زوجه اینار تو دفترچه نامزدی آوردن نوشتن شیربها و هم تو لیست سیاهه که من امضا کردم حالا میگن همه اینا برای منه.
منم گفتم چرا به من نگفتید این چیزارو گفتن می‌خواستید بپرسید بهتو ن بگیم.
با فریب و دروغ و.....
راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام چنانچه هبه بوده است تحت شرایطی قابل رجوع می باشد

سلام اگر موارد بعد از امضا شما به لیست اضافه شده امکان استرداد را دارید

با ارایه فاکتور و مستندات اموال را مسترد نمایید.

با سلام
با ارائه فاکتور قابل استرداد است

بادرودوسلام چنانچه همه بوده قابلیت رجوع دارد.

در صورتی که هبه بوده قابل رجوع می باشد.

درود
با اثبات هبه و موجود بودن مال موهوبه امکان استرداد وجود دارد .