با موتور دوستم تصادف کردم؛ میخواد ازم شکایت بکنه؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۷۶ #97793624

سلام دوستم میگه خسارت متور و بیکاریم باید بدی ایا میتونه کاری بکنه منم میتونم شکایت بکنم کار دادگاه من تمام شده دیه گرفتم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
خسارات وارده بر موتورسیکلت را میتواند مطالبه کند و درصورتیکه موتور وسیله کار او بوده خسارات ناشی از عدم استفاده از موتور نیز، قابل مطالبه می باشد.

سوالتون و خواستتون نا مفهومه
شما از کی دیه گرفتین در حادثه کی مقصر بوده
دوستتون همراهتون بوده
ایام بیکاری چیه

با سلام
بله از جهت مطالبه خسارت و در صورتی که با موتور کار میکند نیز میتواند مطالبه عدم کارکرد نماید و طرح دعوی کند.

با سلام، درصورتیکه موتور با اذن و اجازه تحویل شما گردیده باشد مشمول خیانت در امانت یا سایر مصادیق و عناوین کیفری نبوده ولی می‌تواند از طریق دادگاه عمومی حقوقی مطالبه خسارت نماید ...