بعد تعطیلات جد پدری میتونه ازم شکایت کنه و بچمو ازم بگیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۶ #97724188

با سلام و تبریک سال نو.
بنده همسرم فوت کرده و یه پسر ۲سال و نیمه دارم. که نزدیک به یکساله که جد پدری پسرمو تو کلانتری ملاقات میکنه اما از زمان شیوع کرونا بچه رو بردم اونا بچمو زود تحویل دادن بعد از اون جلسه از ترس کرونا دیگه نبردم پسرمو برای ملاقات. حال سوالم اینه بعد تعطیلات جد پدری میتونه ازم شکایت کنه و بچمو ازم بگیره؟ با تشکر از زحماتتون

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به دلیل شیوع این ویروس و عذر موجه شما ، مشکلی برای شما پیش نخواهد امد

ماده۴۱ قانون حمایت خانواده
هرگاه دادگاه تشخیص دهد توافقات راجع به ملاقات، حضانت، نگهداری و سایر امور مربوط به طفل برخلاف مصلحت او است یا در صورتی که مسؤول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند ویا مانع ملاقات طفل تحت حضانت با اشخاص ذی ‌ حق شود، می ‌ تواند در خصوص اموری از قبیل واگذاری امر حضانت به دیگری یا تعیین شخص ناظر با پیش ‌ بینی حدود نظارت وی با رعایت مصلحت طفل تصمیم مقتضی اتخاذ کند.

سلام
در صورت شکایت شما می توانید به وضعیت حاکم استناد و اعلام دارید برای جلوگیری از شیوع کرونا از ملاقات ممانعت کرده اید

با توجه به شرایط خاص موجود ، و از آنجا که اقدام شما در جهت حفظ سلامتی طفل صورت گرفته امکان ادعای جد پدری و پذیرش ادعای وی از سوی دادگاه وجود ندارد .

سلام
اگر شما بدون عذر موجه مانع ملاقات فرزند با کسی که قانونا و طبق حکم دادگاه اجازه ملاقات دارد شوید این عمل از نظر قانونی جرم و قابل شکایت می باشد

با سلام
خیر ، طبق قانون بعد از فوت پدر ، حضانت فرزند با مادر است
مگر اینکه مادر صلاحیت نگهداری از فرزند را نداشته باشد

سلام خیر نمیتواند فرزندتان را از شما بگیرد.