چه راهکاری پیشنهاد میدین برای گرفتن مهریم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۸۷ #97693393

من با همسرم به مشکل خوردم یکسال و نیمه عقد کردیم ولی برام عروسی نگرفتن و رفتیم سرزندگی . اول ساکن کرج بودیم و الان ساکن قزوین . چون همسرم خونوادش زنجان هستن مجبورم کرد برم قزوین که به خونوادش نزدیکتر بشه . دوماه بعد از عقد همسرم ۳دنگ خونه ش رو به نام مادرش کرد و خودرویی که داره سرعقد مادرش کادو داد ولی اونم به نام مادرشه . ۳دنگ ملکیم که تو زنجان داره وام مسکن داره الان یه پول پیش تو قزوین داره. از طریق اداره ثبت اسناد ۳دنگ رو خواستم توقیف کنم که گفتن مستثنیات دین هستش و گفتن حتی پول پیش قزوین رو هم نمیتونی توقیف کنی چون قولنامه ای هستش . الان چه راهکاری پیشنهاد میدین برای گرفتن مهریم و اینکه اگه نخوام همخونه باشم با این آقا باید چیکار کنم؟ طلاق نمیخوام فقط میخوام باهاش دیگه زندگی نکنم یه جا

مشاوره حقوقی مهریه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اول به دفترخانه ای که عقد کردید مراجعه ‌کنید و بعد مهریه را به اجرا بگذارید

با سلام و‌درود . شما میبایست به دفترخانه ای که عقد کردید مراجعه ‌نمایید و مهریه را به اجرا بگذارید .

سلام می توانید مهریه را اجرا بگذارید

شما می توانید مهریه خویش را مطالبه کنید، لیکن ایشان محکوم و با اثبات اعسار وی تقسیط خواهد شد

اگر از طریق اجرای ثبت محل به نتیجه ای نرسیدین با دریافت عدم گواهی عدم اجرا از طریق دادگاه خانواده اقدام نمایید

پرونده را در اجرای ثبت بسته و از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه مهریه دهید

مطالبه مهریه را از دادگاه پیگیری کنید.