آیا دیگر فرزندان می توانند نسبت به ابطال صلح نامه اقدام کنند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۵ #97680837

باسلام و احترام ؛
پدری تمام اموالش را طی تنظیم یک سند صلح عمری در محضر خانه بعد از خودش بین همسر و یکی از فرزندان تقسیم کرده است.

با تشکر

مشاوره حقوقی صلح
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صلح نامه ای که به ثبت رسیده دارای اعتبار بوده و امکان ابطال آن میسر نیست.

با سلام،خیر هر کس نسبت به مایملک خود در زمان حیات حق هر گونه دخل و تصرفی دارد و صرفا بدین جهت نمی توانید دادخواست ابطال صلحنامه دهید مگر جعلی صورت گرفته یا محجور باشند.

با سلام
معامله صحیحا واقع شده باشد نمی توان آنرا ابطال کرد .

سلام به شرطی میتوانید درخواست ابطال صلح نامه را از دادگاه بکنید که ثابت نمایید صلح کننده حین عقد صلح، در سلامت عقلی نبوده یا توسط فرزندانش اغفال شده بوده است.

با سلام
چنانچه در دفترخانه انجام شده در صحت و سلامت بوده و هر کس مختار هست اموالش را به هر کس و به هر صورت واگذار کند و شما نمی توانید اقدام به ابطال کند

با درود خیر
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید کسی نمبتواند مدعی شود

سلام فرزندان خیر نمی توانند ولی پدردر صورت حق فسخ می تواند اقدام کند