توهین و فحش و تهدید رو چطور میتونم پیگیری قانونی کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۳۳ #97627171

من کارمند یک اداره دولتی هستم امروز حین انجام وظیفه در اداره یک ارباب رجوع به علت انجام صحیح قانون به من توهین کرده و فحش خانوادگی و تهدید به مرگ کرده و با توجه به اینکه ایشان فامیل یکی از همکاران بوده و همچنین رئیس و معاون اداره هم از ایشان حمایت میکنند من چطور میتوانم از ایشان شکایت کنم و آیا به جایی میرسد یا نه ممنون
ضمنا طی تماسی که با پلیس ۱۱۰ داشتم این موضوع به صورت مکتوب صورتجلسه شده است

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قانون گذار برای اینکه حریم کارمندان دولت حفظ گردد و به آنها توهین و بی احترامی نشود در این باره ماده قانونی را تنظیم کرده است.براساس ماده ۶۰۸ و ۶۰۹ قانون مجازات اسلامی هر کسی که به کارمندان دولت اهانت کند، علاوه بر جزای نقدی و شلاق به مجازات حبس نیز محکوم می گردد.شما به دفتر قضایی مراجعه و از نامبرده شکایت بفرمایید،وجهت اثبات ادعای خود از شاهد و یا ادله دیگر چون دوربین مداربسته و...استفاده کنید.

سلام
کار بسیار درستی انجام دادید کافی هست با استفاده از صورتجلسه پلیس و شهادت همکاران خودتان در دفتر الکترونیک قضایی طرح شکایت بابت توهین و تهدید نمایید.

با توجه به صورتجلسه پلیس و شهادت شهود شکایت خود را مبنی بر توهین و تهدید از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید.

باسلام واحترام شکوائیه تحت عنوان تهدید وتوهین به استناد صورتجلسه ۱۱۰و شهادت شهود و دیگر مدارکی که دارید ازطریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید

سلام با توجه به صورتجلسه پلیس عناوین مجرمانه ایشان را منی بر تهدید به قتل توهین و فحاشی را از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت و تشریفات لازم را پس از آن پیگیری نمایید

با سلام
با توجه به صورتجلسه پلیس و شهادت سایر همکارا می توانید شکایت توهین و تهدید اقدام بفرمایید

شما می توانید از طریق داتر خدمات قضایی نسبت به شکایت خود و به استناد مدارک موجود شکایت نمایید.