هزینه دادرسی ندارم چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۸۵ #97596432

سلام از شخصی۲۵۰میلیون تومان طلب دارم پرداخت نمیکنه

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بدوا اطهار نامه بعد دادخواست مطالبه وجه

سلام دادخواست اعسار باید مطرح شود

دادخواست مطالبه وجه و اعسار از هزینه دادرسی رو همراه ۲ شاهد از طریق دقاتر خدمات الکترونیک اقدام نمایید

باسلام واحترام با ادله ومدارک موجود دادخواست مطالبه وجه واعسار ازهزینه دادرسی ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید

سلام دادخواست مطالبه وجه و بدوا اعسار از هزینه دادرسی بدهید توجه داشته باشید شهادت شهود که در دفاتر خدمات قضایی توسط شما پر می شود مبلغ طلب و هزینه دادرسی حتما قید شود

ماده ۵۰۶ قانون آیین دادرسی مدنی:
در صورتی که دلیل اعسار شهادت شهود باشد، باید شهادت کتبی حداقل دونفر از اشخاصی که از وضعیت مالی و زندگانی او مطلع می باشند به دادخواست ضمیمه شود. در شهادتنامه، مشخصات و شغل و وسیله امرار معاش مدعی اعسار و عدم تمکن مالی او برای تادیه هزینه دادرسی با تعیین مبلغ آن باید تصریح شده و شهود منشا اطلاعات و مشخصات کامل و اقامتگاه خود را به طور روشن ذکر نمایند.

ماده ۵۰۵ قانون آیین دادرسی مدنی:
ادعای اعسار از پرداخت هزینه دادرسی ضمن درخواست نخستین یا تجدیدنظر یا فرجام مطرح خواهد شد. طرح این ادعا به موجب دادخواست جداگانه نیز ممکن است. اظهار نظر در مورد اعسار از هزینه تجدید نظرخواهی و یا فرجام خواهی با دادگاهی می باشد که رای مورد درخواست تجدید نظر و یا فرجام را صادر نموده است.
تبصره (الحاقی ۱۳۹۴/۱۲/۱۸) - افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و مددجویان مستمری بگیر سازمان بهزیستی کشور با ارائه کارت مددجویان و تاییدیه رسمی مراجع مزبور از پرداخت هزینه دادرسی معاف می‌باشند.